S2 – Taseen tekijät

Tarjomme juuri sinun yrityksellesi sopivat taloushallinnon ratkaisut. Kaikki palvelumme ovat yksilöitävissä tarpeidesi mukaan.

Olemme taloushallinnon moniosaajia, kokemusvuosiakin on kertynyt jo yli 25. Meidän avullamme hoidat yrityksesi taloushallinnon täsmällisesti, mutta varsin vaivattomasti.

Kielitaitomme ansiosta työskentelemme esimerkiksi ulkomaalaisten yritysten suomalaisten tytäryhtiöiden taloushallintoasioiden parissa. Palvelemme asiakasyrityksiämme myös ruotsiksi ja englanniksi.

Ota yhteyttä ammattilaisiimme!


Henkilöstö

Jens Slotte

S2:n toimitusjohtaja ja vastuullinen vetäjä. Jens on Tili-instituuttisäätiön auktorisoima KLT-kirjanpitäjä ja tekee liikekirjanpidon lisäksi myös mm. yritysjohdon konsultointia ja yritysjärjestelyjä.

Jens suora 010 311 2917
jens.slotte(at)s2.fi

Thomas Slotte

Senior Partner ja pitkän kokemuksen omaava taloushallinnon asiantuntija. Myös Thomakselta luonnistuvat kirjanpitojen lisäksi konsultoinnit ja muut vaativat tehtävät.

Thomas suora 010 311 2911
thomas.slotte(at)s2.fi

Justus Widbom

Kauppatieteiden ylioppilas. Justus on hoitanut liikekirjanpitojen lisäksi mallikkaasti myös asiakkaiden sisäistä laskentaa, konsultointia ja ollut mukana yritysjärjestelyissä.

Justus suora 010 311 2915
justus.widbom(at)s2.fi

Heidi Heusala

Pitkä kokemus tilitoimistoalasta ja rautainen ammattitaito. Ammattitaidon pohjana on mm. laskentamerkonomin tutkinto, MTT ja taloushallinnon ammattitutkinto. Heidi saa asiat etenemään eivätkä vaativat tehtävät ole vieraita.

Heidi suora 010 311 2914
heidi.heusala(at)s2.fi

Fredrik "Eddie" Ringbom

Eddie on aikaisemmin toiminut mm. controllerin tehtävissä, joten hänen vahvuuksiin lukeutuvat myös sisäinen laskenta, raportointi ja asiakkaiden konsultointi.

Eddie suora 010 311 2913
fredrik.ringbom(at)s2.fi

Sirpa Miettunen

Sirpa omaa pitkän kokemuksen eri organisaatioiden taloushallintotehtävistä, ja täydentää näin sopivasti tiimiämme.

Sirpa suora 010 311 2912 sirpa.miettunen@s2.fi

Julius Jäppinen

Julius suora 010 311 2916
julius.jappinen@s2.fi